logo

Om

OM HEADSHOTS.dk

eller rettere hvad vi kan gøre for dig

Om

Bag kameraet og HEADSHOTS.dk står Niels Brøchner, som siden 2006 har arbejdet som professionel fotograf med en lang række kunder om at skabe de helt rigtige portrætter.

Han har specialiseret sig i at håndtere mange mennesker og holde et ensartet visuelt udtryk i portrætterne - alt sammen for at styrke virksomhedens identitet og branding.

I Niels’ øjne er det bedste portræt dét, der fanger essensen af din virksomhed og fortæller din historie. Derfor er der også arbejde før og efter en fotosession med planlægning, opstilling og efterredigering. Her er lyssætning, en passende baggrund og en afslappet model vigtige karakterer i din historie.

Niels ved godt, hvordan det kan være svært at stå foran kameraet. Så selvom man føler sig uden for sin komfortzone, sørger han for at gøre det til en behagelig oplevelse.

Et 'headshot'

Et ‘headshot’ er et kendt ord i film- eller modeverdenen. Det er ofte et portræt af et ansigt eller hele kroppen, som tydeligt viser modellens personlighed og karakter. Headshots bliver brugt til branding - til at fortælle historier.